1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

V září se chystá již 30. ročník veletrhu FOR ARCH. Přijďte si inspirovat, jak dovést váš stavební záměr k dokonalosti
19.08.2019
V září se chystá již 30. ročník veletrhu FOR ARCH. Přijďte si inspirovat, jak dovést váš stavební záměr k dokonalosti
Zajímáte se o architekturu a stavebnictví? Přemýšlíte nad rekonstrukcí nebo novou výstavbou? Pak vyrazte ve dnech 17.-21.9.2019 do Prahy na 30. Meziná... číst celé
Každý dům potřebuje i hřebenový držák hromosvodu pro DDH II
05.08.2019
Každý dům potřebuje i hřebenový držák hromosvodu pro DDH II
Nikdy nevíte, když přijde bouřka a kdy do vašeho stavení uhodí blesk. No a pak budete rádi, že jste nešetřili a hromosvod si pořídili. číst celé
Zastřešení studny může být mimořádně nápadité i praktické
22.07.2019
Zastřešení studny může být mimořádně nápadité i praktické
Máte na zahradě studnu, která už má ty nejlepší roky za sebou, a přemýšlíte, co s ní udělat, aby vypadala hezky a byla také chráněná před vlivy počasí... číst celé
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
08.07.2019
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
U většiny lidí se rozhodování o střešní krytině zúží na dvě základní varianty – šindel plastový a šindel dřevěný. Jedná se totiž o nejrozšířenější způ... číst celé
Šindelové novinky do e-mailu!

                      

OTÁZKY A ODPOVĚDI

 

ŠINDELOVÝ SLOVNÍK

 

EUREKO PLASTOVÝ ŠINDEL DDS 2

-Jaký šindel si mám vybrat?

-Dřevěný šindel vs. Plastový šindel?

-Nátěry, údržba, cena?

 

  

více odpovědí na dřevěný a ploastový šindel

dřevěný šindel štípaný drdlík

 

 

Nerozumíte řeči našeho kmene?
Osvojte si správný ŠINDELOVÝ slovník.

Výroba dřevěného šindele    Smrkový šindel       

Alpský šindel    Řezaný šindel   Valašský šindel 

Hoblovaný šindel    Plastový šindel   Pokládka šindele  

Nátěr šindele    Sušení a balení šindele 

  SLOVNÍK- šindel dřevěný a plastový

 

dřevěný šindeldřevěný štípaný šindelplastová krytina eureko dds 2dřevěný šindel stradoniceplastový šindel eureko ma dřevěné žlabydřevěný šindel golf svobodné hamry

 

Info
  • O nás
  • Fotogalerie
  • Kontakty
  • Obchodní podmínky
  • GDPR
  • Kariéra
  • Spolupráce
  • Pro firmy
  • Velkoobchod
  • Doprava ZDARMA
  • Výstavy
  • Školení
  • Materiály ke stažení
  • Zákaznický servis
  • Rozpočty střechy
Šindelárna Drdlík
  • Dřevěný šindel štípaný
  • Plastový šindel EUREKO
  • Dřevěné žlaby
  • Dřevěné obklady
Kde nás najdete
  • Josef Drdlík
  • Sobíňov 245, 582 62

Přijeďte se podívat
Logo
Jen co šindel vyrobíme, na e-mail vám odpovíme.
Josef Drdlík
Josef Drdlík
Po - Pá, 7 - 17 hod.
Copyright © JOSEF DRDLIK 1989 - 2019. Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.