1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

V září se chystá již 30. ročník veletrhu FOR ARCH. Přijďte si inspirovat, jak dovést váš stavební záměr k dokonalosti
19.08.2019
V září se chystá již 30. ročník veletrhu FOR ARCH. Přijďte si inspirovat, jak dovést váš stavební záměr k dokonalosti
Zajímáte se o architekturu a stavebnictví? Přemýšlíte nad rekonstrukcí nebo novou výstavbou? Pak vyrazte ve dnech 17.-21.9.2019 do Prahy na 30. Meziná... číst celé
Každý dům potřebuje i hřebenový držák hromosvodu pro DDH II
05.08.2019
Každý dům potřebuje i hřebenový držák hromosvodu pro DDH II
Nikdy nevíte, když přijde bouřka a kdy do vašeho stavení uhodí blesk. No a pak budete rádi, že jste nešetřili a hromosvod si pořídili. číst celé
Zastřešení studny může být mimořádně nápadité i praktické
22.07.2019
Zastřešení studny může být mimořádně nápadité i praktické
Máte na zahradě studnu, která už má ty nejlepší roky za sebou, a přemýšlíte, co s ní udělat, aby vypadala hezky a byla také chráněná před vlivy počasí... číst celé
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
08.07.2019
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
U většiny lidí se rozhodování o střešní krytině zúží na dvě základní varianty – šindel plastový a šindel dřevěný. Jedná se totiž o nejrozšířenější způ... číst celé
Šindelové novinky do e-mailu!

                      

OTÁZKY A ODPOVĚDI

 

ŠINDELOVÝ SLOVNÍK

 

EUREKO PLASTOVÝ ŠINDEL DDS 2

-Jaký šindel si mám vybrat?

-Dřevěný šindel vs. Plastový šindel?

-Nátěry, údržba, cena?

 

  

více odpovědí na dřevěný a ploastový šindel

dřevěný šindel štípaný drdlík

 

 

Nerozumíte řeči našeho kmene?
Osvojte si správný ŠINDELOVÝ slovník.

Výroba dřevěného šindele    Smrkový šindel       

Alpský šindel    Řezaný šindel   Valašský šindel 

Hoblovaný šindel    Plastový šindel   Pokládka šindele  

Nátěr šindele    Sušení a balení šindele 

  SLOVNÍK- šindel dřevěný a plastový

 

dřevěný šindeldřevěný štípaný šindelplastová krytina eureko dds 2dřevěný šindel stradoniceplastový šindel eureko ma dřevěné žlabydřevěný šindel golf svobodné hamry

 

Info
  • O nás
  • Fotogalerie
  • Kontakty
  • Obchodní podmínky
  • GDPR
  • Kariéra
  • Spolupráce
  • Pro firmy
  • Velkoobchod
  • Doprava ZDARMA
  • Výstavy
  • Školení
  • Materiály ke stažení
  • Zákaznický servis
  • Rozpočty střechy
Šindelárna Drdlík
  • Dřevěný šindel štípaný
  • Plastový šindel EUREKO
  • Dřevěné žlaby
  • Dřevěné obklady
Kde nás najdete
  • Josef Drdlík
  • Sobíňov 245, 582 62

Přijeďte se podívat
Logo
Jen co šindel vyrobíme, na e-mail vám odpovíme.
Josef Drdlík
Josef Drdlík
Po - Pá, 7 - 17 hod.
Copyright © JOSEF DRDLIK 1989 - 2019. Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.