1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Dřevěné obkladové panely do koupelny – skvělé rozhodnutí nebo základ pro problémy?
15.06.2020
Dřevěné obkladové panely do koupelny – skvělé rozhodnutí nebo základ pro problémy?
Renovace koupelny je vždy náročná. Nezáleží na velikosti, vašich požadavcích ani možnostech. Pokaždé se jedná o celou řadu velkých zásahů, které na ně... číst celé
Buďte jiní díky dřevěným obkladům
11.05.2020
Buďte jiní díky dřevěným obkladům
Díky dřevěným obkladům bude vaše bydlení nápadité a kreativní. Umožňují proměnit vaše bydlení a dodat mu jedinečný charakter a styl. číst celé
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
13.04.2020
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
Chystáte se na opravu střechy a nevíte, jaké řešení zvolit, aby vše dopadlo tak, jak si přejete? V dnešní době jsou desítky různých možností, jak post... číst celé
Plastový šindel se stává stále populárnější. Není divu, těžko totiž hledá konkurenci
09.03.2020
Plastový šindel se stává stále populárnější. Není divu, těžko totiž hledá konkurenci
Jak na rekonstrukci střechy? Děsí vás jen pomyšlení na to, že byste se do tohoto náročného procesu měli pustit na vlastní pěst? Úplně vás chápeme, rek... číst celé
Šindelové novinky do e-mailu!
Můžete se kdykoli odhlásit. Rozesíláme 1x za měsíc.

                      

OTÁZKY A ODPOVĚDI

 

ŠINDELOVÝ SLOVNÍK

 

EUREKO PLASTOVÝ ŠINDEL DDS 2

- Dřevěný šindel vs. Plastový šindel

- Přednosti plastové krytiny EUREKO

- Ceník EUREKO

- Co jste se nikde nedozvěděli!

        

 

více odpovědí na dřevěný a ploastový šindel

dřevěný šindel štípaný drdlík

 

 

Nerozumíte řeči našeho kmene?
Osvojte si správný ŠINDELOVÝ slovník.

Výroba dřevěného šindele    Smrkový šindel       

Alpský šindel    Řezaný šindel   Valašský šindel 

Hoblovaný šindel    Plastový šindel   Pokládka šindele  

Nátěr šindele    Sušení a balení šindele 

  SLOVNÍK- šindel dřevěný a plastový

                Drdlik- dřevěný a plastový šindel EUREKO

 

Copyright © JOSEF DRDLIK 1989 - 2020. Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.