1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dřevěné obkladové panely do koupelny – skvělé rozhodnutí nebo základ pro problémy?
15.06.2020
Dřevěné obkladové panely do koupelny – skvělé rozhodnutí nebo základ pro problémy?
Renovace koupelny je vždy náročná. Nezáleží na velikosti, vašich požadavcích ani možnostech. Pokaždé se jedná o celou řadu velkých zásahů, které na ně... číst celé
Buďte jiní díky dřevěným obkladům
11.05.2020
Buďte jiní díky dřevěným obkladům
Díky dřevěným obkladům bude vaše bydlení nápadité a kreativní. Umožňují proměnit vaše bydlení a dodat mu jedinečný charakter a styl. číst celé
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
13.04.2020
Jaký šindel zvolit na vaši střechu? Vyplatí se dřevěná klasika nebo je plast lepší volbou?
Chystáte se na opravu střechy a nevíte, jaké řešení zvolit, aby vše dopadlo tak, jak si přejete? V dnešní době jsou desítky různých možností, jak post... číst celé
Plastový šindel se stává stále populárnější. Není divu, těžko totiž hledá konkurenci
09.03.2020
Plastový šindel se stává stále populárnější. Není divu, těžko totiž hledá konkurenci
Jak na rekonstrukci střechy? Děsí vás jen pomyšlení na to, že byste se do tohoto náročného procesu měli pustit na vlastní pěst? Úplně vás chápeme, rek... číst celé
Šindelové novinky do e-mailu!
Můžete se kdykoli odhlásit. Rozesíláme 1x za měsíc.

                      

OTÁZKY A ODPOVĚDI

 

ŠINDELOVÝ SLOVNÍK

 

EUREKO PLASTOVÝ ŠINDEL DDS 2

- Dřevěný šindel vs. Plastový šindel

- Přednosti plastové krytiny EUREKO

- Ceník EUREKO

- Co jste se nikde nedozvěděli!

        

 

více odpovědí na dřevěný a ploastový šindel

dřevěný šindel štípaný drdlík

 

 

Nerozumíte řeči našeho kmene?
Osvojte si správný ŠINDELOVÝ slovník.

Výroba dřevěného šindele    Smrkový šindel       

Alpský šindel    Řezaný šindel   Valašský šindel 

Hoblovaný šindel    Plastový šindel   Pokládka šindele  

Nátěr šindele    Sušení a balení šindele 

  SLOVNÍK- šindel dřevěný a plastový

                Drdlik- dřevěný a plastový šindel EUREKO

 

Copyright © JOSEF DRDLIK 1989 - 2020. Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.