1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dřevěný šindel stále patří k žádaným materiálům. Vybírejte ale spolehlivé výrobce
14.10.2019
Dřevěný šindel stále patří k žádaným materiálům. Vybírejte ale spolehlivé výrobce
Dřevěný šindel patří k nejtradičnějším střešním krytinám vůbec. Je nicméně stále hojně využíván, a to zejména v takových případech, kdy si novou střec... číst celé
Na dřevěnou roubenku patří jedině dřevěný šindel
30.09.2019
Na dřevěnou roubenku patří jedině dřevěný šindel
Kam jinam by měl přijít klasický dřevěný šindel než na tradiční roubenku? Tento typ staveb si vyloženě žádá léty prověřené řešení, které navíc kopíruj... číst celé
Nejlepší a nejlevnější dřevěné obklady? Dál už hledat nemusíte
16.09.2019
Nejlepší a nejlevnější dřevěné obklady? Dál už hledat nemusíte
Dřevěný obklad z Borovice je bezpochyby výbornou volbou. A je už jen na vás, zda jej využijte v obývacím pokoji, ložnici nebo třeba ve vstupní hale. V... číst celé
Jak se vyrábí dřevěný šindel? Je to zajímavá a tradiční metoda
02.09.2019
Jak se vyrábí dřevěný šindel? Je to zajímavá a tradiční metoda
Možná by vás mohlo zajímat, jak se takový dřevěný šindel vyrábí. Můžete si být jisti, že naše dřevěné šindele prochází stejným procesem výroby jako kd... číst celé
Šindelové novinky do e-mailu!

                      

OTÁZKY A ODPOVĚDI

 

ŠINDELOVÝ SLOVNÍK

 

EUREKO PLASTOVÝ ŠINDEL DDS 2

-Jaký šindel si mám vybrat?

-Dřevěný šindel vs. Plastový šindel?

-Nátěry, údržba, cena?

 

  

více odpovědí na dřevěný a ploastový šindel

dřevěný šindel štípaný drdlík

 

 

Nerozumíte řeči našeho kmene?
Osvojte si správný ŠINDELOVÝ slovník.

Výroba dřevěného šindele    Smrkový šindel       

Alpský šindel    Řezaný šindel   Valašský šindel 

Hoblovaný šindel    Plastový šindel   Pokládka šindele  

Nátěr šindele    Sušení a balení šindele 

  SLOVNÍK- šindel dřevěný a plastový

 

dřevěný šindeldřevěný štípaný šindelplastová krytina eureko dds 2dřevěný šindel stradoniceplastový šindel eureko ma dřevěné žlabydřevěný šindel golf svobodné hamry

 

Info
  • O nás
  • Fotogalerie
  • Kontakty
  • Obchodní podmínky
  • GDPR
  • Kariéra
  • Spolupráce
  • Pro firmy
  • Velkoobchod
  • Doprava ZDARMA
  • Výstavy
  • Školení
  • Materiály ke stažení
  • Zákaznický servis
  • Rozpočty střechy
Šindelárna Drdlík
  • Dřevěný šindel štípaný
  • Plastový šindel EUREKO
  • Dřevěné žlaby
  • Dřevěné obklady
Kde nás najdete
  • Josef Drdlík
  • Sobíňov 245, 582 62

Přijeďte se podívat
Logo
Jen co šindel vyrobíme, na e-mail vám odpovíme.
Josef Drdlík
Josef Drdlík
Po - Pá, 7 - 17 hod.
Copyright © JOSEF DRDLIK 1989 - 2019. Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.